duminică, 27 decembrie 2009

Craciun

Suntem niste fiinte duale , in care dualitatea ia fete diametral opuse.
In mod normal , Craciunul era pentru mine cea mai asteptata perioada din an . Nu ziua mea , nu vacanta , nu revelionul , nu nimic! Ei bine , iata ca acea fasie foarte subtire dintre iubire si ura s-a rupt si am picat in abisul urii . Ma simt ingrozitor . A fost cel mai urat Craciun pe care sper ca il voi trai vreodata . Am sarit peste bucuria de a-mi deschide cadourile in dimineata de Craciun . De ce ? Pentru ca le cumparasem chiar eu cu o zi inainte cadourile . Care mi-a mai fost surpriza cand am vazut aceleasi carti pe care le alesesem chiar eu cu grija cu o zi inainte , desi parca eram constienta ca pentru asta le cumparam ?
Si apropo de carti : Cioran , Eliade si Cartarescu . Va spun ceva ? Mie da . Imi spun ca sant o mare proasta . Ma ascund in carti , dupa cotoare groase si foi care pana acum mi se pareau frumos mirositoare . Ma ascund pentru ca mi-e frica sa traiesc . Traiesc povestile personajelor in loc sa imi traiesc propria mea poveste .
Viata merita traita . Uite asa am ajuns eu sa ma aascund dupa povesti din carti si din filme si aproape sa imi ratez viata . Deja am ratat un Craciun .

Cioran , Eliade si Cartarescu




EXTRA


Cum te simti astăzi?

BEP - Clap your hands

Vei ajunge departe în viaţă?

Vama Veche - Calul din Marlboro


Cum te vad prietenii tai?

Simple Plan - Grow Up

Te vei căsători vreodată?
Lady Gaga - Let Love Down

Care e melodia preferata a celui mai bun prieten?
Plain White T's - Making a Memory

Care e povestea vieţii tale?
Nickelback - Rockstar

Cum e in liceu?
Nicole Sherzinger - Papi Lover


Cum poti avansa în viaţă?

Trio Los Panchos - Besame Mucho


Care e cel mai fain lucru la prietenii tăi?

Lady Gaga - Paparazzi


Ce se preconizează pentru week-end?

Vama Veche - Nu am chef azi


Ce cântec te descrie cel mai bine?

Lindsay Lohan - Conffesions of a broken heart

Dar pe bunicii tăi?
Lady Gaga - No floods

Cum îţi merge în viaţă?
Kat DeLuna - Love me , leave me

Ce melodie îţi va cânta la înmormântare?

Lady Gaga - Fashion

Cum te vede restul lumii?
Red Hot Chilli Peppers - Californication

Vei fii fericită?
Vama Veche - Scrisoare catre Fat-Frumos

Ce cred prietenii cu adevărat despre tine?
Lady Gaga - Kaboom


Sunt persoane care te doresc în secret?

Britney Spears - Mannequin

Cum să mă fericesc singur?

Dj Alligator - Close to you (classical version)

Ce ar trebui să faci cu viaţa ta?
Vama Veche - Zmeul

Unele mai merg...de restul ...it's your turn ... Goes to whoever wants ... Offshore ar avea probabil niste raspunsuri interesante .

luni, 21 decembrie 2009

R.I.P.

Rest in peace , Brittany Murphy :( !

Wrong


It's wrong . S-a dovedit ca timpul nu vindeca . Sentimentele s-au reaprins si sunt aproape la fel de intense ca prima data. Si respingerea doare chiar mai rau.
I'll be waiting for you . Ily :) .

joi, 17 decembrie 2009

Assertion

Feeling good tonight.Hope every night's gonna be the same from now one. Because I seem to have lost my former lame self.
Idei de decizii vin in fiecare zi . Numai ca azi am si luat o hotarare extrem de importanta. Caring isn't necessary. Acum vreau sa-mi traiesc viata pur si simplu. Clipele se consuma mai usor atunci cand esti fericit. Si esti fericit cand nu iti pasa.
Deci nu imi mai pasa.
N-am zis ca n-o sa mai iubesc , dar nu ca pana acum . O sa iubesc doar pentru mine , pentru ca intensitatea trairii o face speciala , nu faptul ca e impartasita sau nu .
Deci , te iubesc , dar oricum n-o sa afli vreodata.
Cat despre intensitatea momentului , ei bine , momentan atinge maximum-maximorum.
>:D<


luni, 14 decembrie 2009

Navidad


Fiecare Craciun e magic. Al meu e magic mai ales pentru ca ma simt atat cel mai bine din tot anu' , cat si pentru ca ma simt si cel mai prost din tot anul. E o antiteza intre sentimentul ala ca tot ar trebui sa fie perfect ,intre asteptarea fericii aceleia neingaduite si ceea ce defapt se intampla : nimic nu e perfect si fericirea e clar neingaduita ,caci la mine nu mai ajunge. Si sincer ,m-am cam saturat de vesnicele cadouri plictisitoare si de duzina. Vreau si eu sa primesc niste prostioare care sa imi demonstreze ca cineva intr-adevar tine la mine.

Cat despre fluturasii aceia din stomacel , ei ingheata. Si cand ingheata , dupa ce ca ma ametesc ,ma mai si zgaraie.

Ce imi place mie cel mai mult la Craciun ? Mirosul de scortisoara al gelurilor de dus si sapunurilor pe care le cumpar eu in fiecare an , camerele mega-impodobite , colindele si , nu in ultimul rand , mirosul de Pronto.

My Christams wishlist ? Na, ca v-o dau si pe aia :
*Diavolul si Domnisoara Prym de Coelho
*As vrea sa ma astepte si pe mine cineva de Ana Gavalda
*Lacrimi si sfinti de Cioran
*Pe culmile disperarii de Cioran
*Nunta in cer de Mircea Eliade
*Nopti la Serampore de Mircea Eliade
*Apararea lui Socrate de Platon
*Memorii (volumul I) de Eliade
*Cişmigiu and. comp. Bună dimineaţa, băieţi! de Grigore Bajenaru
*De ce iubim femeile ? de Cartarescu
*Gemenii de Mircea Cartarescu

V-ati prins cam ce si cum ? Oricum...e doar orientativa lista. Nu ma astept sa primesc nimic de aici. Vreau doar sa-si aminteasca cineva de mine si sa imi petrec Craciunul cu oameni apropiati.

vineri, 11 decembrie 2009

Totusi


Dragoste reala . Sau pura inconstienta . Sau stupiditate ? Nu stiu ... Cert e ca in dreptul iubirii mele sta intotdeauna eticheta de "unrequited" .

Si eu continui sa iubesc .Stiu ca nu trebuie .Stiu ca imi fac mai mult rau decat bine.
Stiu ca nu merita . Insa eu tot sper ca intr-o buna zi imposibilul va deveni posibil si se va adeveri . Pana atunci , raman cu speranta , cu golul in suflet .

Pana atunci , ma bucur de iarna si de vacanta . Caci vacanta imi alina sufletelu' . Si o cremuta care miroase bine . Si sa ma uit la beculetele pomului de Craciun . Pentru ca ma linistesc.

Te iubesc .

joi, 10 decembrie 2009

Omul ideal

"Sant omul ideal , perfect , fara nicio problema si fara niciun stres . Sant omul ideal."
"Si eu sant varianta ta feminina."

Nothing's right . Pur si simplu nimic nu e la locul lui . Piesele puzzle-ului parca s-au imprastiat prin toate colturile inimii mele , caci orice ar fi , acolo se intampla totul . Nu mai vreau s-o iau razna.
Timpul trece . Si vindeca . Dar vindeca greu . Si cel mai mult ma deranjeaza e ca you fall in love by chance . Deci asta inseamna ca , la norocu' meu , e de rau .
Vreau sa inchid ochii si sa treaca totul . Imi pare rau ca trebuie sa fiu asa vaga . Vreau sa treaca ura asta pe care o simt , pe care n-am crezut ca sunt in stare s-o simt . Urasc minciuna asta . Urasc ca sunt o parte din ea . Si urasc ca poate as fi putut sa nu fiu parte .
Dar pana la alte ordine de undeva de sus , incerc sa sar peste partea cu batutul din aripi , si peste cea nocturna si sa ajung in stadiul de regret ca a trecut .


Sant omul ideal .

Learning Curves



I can't understand why boys do it ! Ei spun ca nu , ca nu ii intereseaza cum arata o tipa , iar pentru tipele cu forme de model nu e deloc un inconvenient . Insa pentru mine e . De cate ori nu mi s-a intamplat ca prietenii ( a se citi amici , nu iubiti) sa imi spuna "Mama ! Ce buna e tipa aia =p~ !! " . Si eu ii cred . Ma simt asa de naiva (ca sa nu spun chiar pe romaneste) . Si unde mai conteaza inteligenta si frumusetea ? Abtinandu-ma sa zic vreun cuvant genial , spun sinonimul : NOWHERE ! Nu se mai fabrica . Asta e o "calitate" din fabrica .

Pana la alte modificari in fabrica , eu ma simt indreptatita sa devin o tipa "buna" :) .

Be happy .

miercuri, 9 decembrie 2009

Bulversare


Poc ! Una in cealalta . Se izbesc ca valurile de tarmul rece , iarna . Se izbesc si sparg tot in jur . Ramane pustiu si fara inteles . Se preconizeaza varsare de cuvinte inutile . Se preconizeaza un lacas gol si rece intr-un loc cavernos numit cuore . Se prevede un val de ratiune prin corazon . Ceea ce nu e bine .

Am hotarat sa las ratiunea la comanda . My heart nu mai suporta alte rejectii . Suferinta nu e o alternativa . Si chiar daca pana acum ratiunea era cel mai mare dusman al meu , acum ramane cea mai buna prietena .

Nu o sa mai iubesc . Nu o sa imi mai supun inima atator chinuri . Cine o sa ma iubeasca , o sa primeasca acelasi lucru in schimb .

Si inima mea ramane un lacas gol si pustiu , in care sentimentele se lovesc unele de altele precum valurile de stancile reci , iarna .

luni, 7 decembrie 2009

Choosing



M-am saturat . M-am saturat sa aleg mereu gresit . Sa aleg de fiecare data pe cine nu trebuie . IT IS SIMPLY WRONG . Credeam ca m-am saturat sa fac cele mai mari gafe . Dar nu....cum sa ma abtin eu de la asa ceva ? E deja a 4a oara si eu nu mai suport . Renunt . I quit . Imi dau demisia . Sa se arunce altii , ca mie nu imi mai convine . Sa isi franga altii gatul , ca eu pe al meu il tin bine proptit pe umeri. Sa isi piarda altii capu' , ca eu il pastrez , ca-mi place .
De acum incolo , o sa imi tin ochii inchisi , sa vedem cine mi-i deschide .
I'm beautifull !

duminică, 6 decembrie 2009

Sanse


Don't take anything for granted . Pentru tot ce vrei sa primesti , trebuie sa muncesti . Cel putin eu asa am fost toata viata . Ceea ce mi se pare total nedrept .
Cat am trait pana acum , am dat mai multa iubire decat si-ar putea imagina cineva . Am iubit nespus si cu toata inima , din toate puterile . Si ce am primit inapoi ? Multimea vida . Am cucerit toate inimile pe care am incercat sa le cuceresc . Numai ca nu in ce sens am vrut . Sunt prietena buna a tuturor . Acum , nu spun ca asta e rau , pentru ca la ora actuala , altceva nu imi mai trebuie . Ma simt implinita. Spun doar ca ma intriga cei ce primesc lucruri pentru care nu au muncit niciodata , lucruri la care nici nu visau , si le dau cu sutu' . Sincer , nu ii inteleg .
Pana cand o sa-mi vina si mie randu' la fericirea in doi , incerc sa previn visele sa ramana vise .

sâmbătă, 5 decembrie 2009

Broken strings


"You can't play on broken strings , you can't feel anything that your heart don't want to feel , I can't tell you something that ain't real ..."
Nu poti sa canti la o chitara cu corzile rupte , nu mai suna la fel . Isi pierde muzica , parca isi pierde insasi viata . Si o arunci .Pentru ca nu mai e buna de nimic . Dar inima? Cu inima ce faci ? Ce faci , ca doar nu poti s-o arunci atunci cand se rupe. Incerci s-o lipesti , s-o pui la loc . Si o lipesti. Si totusi , ea isi pierde muzica , ea nu mai iubeste . Ba da , iubeste . Dar iubeste cu teama . Iubeste cu frica . Si daca iubeste cu frica ce rezolva ? Si chitara canta cu corzile innodate ,dar canta cu dezacorduri . O inima franta isi pierde glasul . Se pierde pe sine . Si dicteaza gresit . Sau , mai rau , ajunge sa dicteze ratiunea .
Totusi , ceva ramane cert . O inima franta nu se mai repara decat cu multa iubire . Da-i multa iubire .

vineri, 4 decembrie 2009

Obstacole


Afara , vantul bate . Noiembrie se simte pana adanc in maduva oaselor . E frig . Iar frigul e incomod .
Noi stam in casa . In semineu trosnesc lemnele care ard . Te vad . Te vad prea clar . As vrea sa nu te vad . As vrea sa te simt . Sa-ti simt mangaierile si atingerile , sa te aud cum imi soptesti vorbe dulci la ureche , cum imi rasucesti o suvita aiurita pe degetul tau . Te uiti la mine . Fix . Clar . Acum iti simt macar privirea . E calda , e iubitoare .
"Ai sa pleci , nu ? Ai sa pleci si n-ai sa te mai intorci .. Ai sa ma lasi singura ..."
"Si daca ai sa pleci tu mai repede ?" intreba atingandu-mi cotul stang .
"N-am sa plec. De ce sa plec ? De ce sa spulber ceea ce am mai scump pe lume ? De ce sa plec de langa tine ? "
"Candva ai sa pleci... Avem sa plecam amandoi . O sa ne lasam in urma dragos..."
"N-avem sa lasam in urma dragostea ! Nu ! N-avem cum ! E tot ce avem !" izbucnii luandu-l in brate ."E tot ce am...."
"Hai fii linistita ca n-are sa se intample asa . O sa gasesti pe cineva de zeci de ori mai bun ca mine . Care are sa te iubeasca pana la infinit...si inapoi..."
"Cum te iubesc eu pe tine ? "
"Cum n-ar trebui sa ma iubesti tu pe mine ."
"Nu stii cat sufar cand aud tot ce zici . Cand aud toate prostiile pe care mintea ta le debiteaza . Lasa ratiunea . E doar un obstacol . Ratiunea te face indiferent ."
"Nu sunt indiferent . Sunt doar rational. "
"Si eu sunt doar o proasta care te iubeste . Imi permit sa cred . Sa cred in tine . In dragostea noastra ."
"N-ai sa mai crezi . "
"Ba am sa cred pana la sfarsit ."
"Sfarsitul e aproape."
"Te iubesc."

miercuri, 2 decembrie 2009

Sort of

"You're sort of beautifull " he said. "You really are ..."
"Are you serios?" she answered sarcastic .
"You really are beautifull."
Un cuvant poate schimba lumea . Un cuvant mi-a schimbat lumea . Ma simt bine . Am un sentiment de liniste , de serenitate . Ma simt fericita . Si e un sentiment minunat . I want it to last forever . E un sentiment care te imbata . Care iti da incredere . Am incredere in mine . Nu stiu cat va dura , dar am de gand sa-l exploatez la maxim.

Sunt frumoasa .

Time for change


It's a time for friendship , it's a time for love . But now it's time for change .
Am terminat . Sper . Am terminat cu maturatu' asta pe jos . Cu mine. O sa matur pe jos cu altii . Si ma simteam bine . Simteam ca viata mea nu mai e la fel de jalnica . Nu ca pana acum . Simteam ca intra pe un fagas normal . Bine ca nu . Au revenit vechile sentimente de melancolie . Si vechiul meu complex de inferioritate . Asa , ca , timpul schimbarii a venit si la mine . No more nice guy . Loving is over . It's time to be loved.