vineri, 19 februarie 2010

Choices

Alegeri si decizii . Making choices and taking decisions. E asa de greu . E greu sa iei o hotarare pe care sa nu o regreti la urma. Totdeauna o sa regreti , daca nu intreaga decizie , macar o mica parte . Si o sa fii trist . Dar atunci cand nu regreti absolut nimic ? Cand pur si simplu ti se pare ca nu se putea mai bine ? Atunci esti fericit . Esti fericit pentru ca stii ca te-ai facut singur fericit . Si e si mai bine atunci cand , dupa ce ca stii ca ai ales mai mult decat bine , sa dai in si mai bine . Si mai ales cand prima oara ai ales varianta cea grea , iar acum esti rasplatit cu una usoara . Dar fericita.
Prevad o perioada happy . Mai mult decat happy.

Si stiti de ce ? Pentru ca am scurtat luna la o zi : am terminat-o . Scurt. Asteparea era doar o amanare a inevitabilului . E orb si o sa isi dea seama dupa .O sa isi dea seama la un moment dat ce a pierdut . Iar eu mi-am dat seama ce probabil am pierdut (nu o sa fiu absurda sa nu zic ca totusi ar fi fost frumos) si ce o sa castig in continuare .

Cum spuneam : "Chose the harder to get to the better."

marți, 16 februarie 2010

O luna !


De ce mama dracului trebuie sa fie asa complex si asa orb ? Stiu ca nici eu nu sunt simpla . Dar eu o sa fiu intotdeauna tipa aia geniala pe care a ratat-o . Si stii de ce ? Pentru ca sunt capabila sa iubesc . Am capacitatea asta . Si ea nu . Ea doar are mult burete . O sa simta si el asta . Nu buretele . Doar faptul ca eu puteam sa-l iubesc ,iar ca ea stie doar sa raneasca . Iar rrr-ul meu e al dracu de sexy . Si eu la fel .

Baiete , sper sa nu regreti peste o luna ;) .

joi, 11 februarie 2010

Why?

1) Why am I such silly girl ?
Pentru ca sunt o fetita care inca viseaza la printul pe cal alb si ii place sa se uite la filme de dragoste cu happy end.
Pentru ca imi place sa ma imbrac in rochite cu volanase.
Pentru ca I cry myself to sleep cand ma simt singura.
Pentru ca imi plac acadelele in forma de inimioara.
Pentru ca imi plac chestiile pufoase si roz.
2)Why am I such a hottie?
Pentru ca radiez de fericire cand vad o vrabiuta sau un catelus .
Pentru ca rad la glumele oricui , chiar daca e doar ca sa-l fac sa se simta mai bine.
Pentru ca zambesc larg si sincer.
Pentru ca nu ma prefac.
Pentru ca ochii mei spun numai adevarul.
Pentru ca ma simt libera.
Pantru ca sunt eu.
3)Why am I so beautiful ?
Pentru ca in ochii mei citesti toate zambetele care mi-au luminat fata
Pentru ca buzele mele te-ar saruta pana cand ai innebuni
Pentru ca obrajii mei se rosesc de fiecare data cand ii intalnesc privirea
Pentru ca parul meu sta ciudat in cele mai bune momente
Pentru ca miros a nuca de cocos si absint
Pentru ca am un zambet pentru fiecare
Pentru ca simt
Pentru ca iubesc
4)Why am I so stupid ?
Pentru ca stau dupa toata lumea
Pentru ca nu vreau sa supar pe nimeni
Pentru ca fac totul ca sa le fie tuturor bine
Pentru ca stau dupa tine
5)Why do you need me ?
Pentru ca ... tot ce scrie mai sus :)

marți, 9 februarie 2010

Him




We should be making memories . Together .
We should be "us" , not "you" and "me" .
And it hurts not knowing if today you'll love me or you'll love her . It hurts not knowing if you're too shy , or plain indiferent. It hurts not knowing if my future's bright or dark. I don;t know if my future holds a you that's mine or a you that suffers because of her . And I can't stop tears from coming , though I should . But , though it hurts , you're my favourite pain . And even though they say he's not worth my tears , doesn't mean I'll stop crying them . And I wonder how long will it take until he realizes I'm worth it . But I don't love me , so that is why I understand why you don't either .
But I can;t stop thinking of you , so that is why I'm so damn beautiful . And remember , whenever you are looking for me in a croud , just look for the girl with the biggest and happiest smile .
I never wanted to fit in any place...except your heart .
:)

duminică, 7 februarie 2010

O.N.E.

Noh , nu-i graba...
Clujul este un oras foarte tare . Plimbarile pe strazile lui te linistesc , iar cumparaturile in Iulius Mall , nu mai zic .
.
Tocmai m-am intors de la Olimpiada Nationala de Engleza ,care a avut loc la Cluj Napoca . Pot spune astfel ca am atins deja unu din obiectivele mele de 2010 . Dar sa revenim la subiectul "olimpiada" . Nu ma simt deloc mandra de rezultatul de acolo , pot doar sa spun ca mi se pare ca e jalnic (chie e mai mult de atat) , insa nu e chiar ultimu' loc . Totusi , nu as da pentru nimic din lume ceea ce s-a intamplat in Cluj . A fost o atmosfera mai mult decat minunata , iar prieteniile dintre noi s-au accentuat incredibil de mult . Am totusi cateva regrete : in primul rand , ca nu a durat mai mult , in al doilea rand , ca nu am ajuns la premiere , nu pentru ca nu am fi ajuns acolo , ci pentru ca nu am vrut sa mergem si astfel am pierdut speech-ul domnului revoltat , iar in al treilea rand , nu ca nu am luat premiu sau ceva de genu' , ci faptu' ca stiam ca daca as fi invatat , as fi avut sanse imense , si totusi eu nici macar n-am citit ceva pentru olimpiada asta .
.
In concluzie , sufar de P.O.D. = Post Olympics Depression :)