miercuri, 20 ianuarie 2010

Necunoscutul



Cum e sa iubesti necunoscutul ? Cum e sa iubesti ceva ce nici nu stii de ce iubesti ? Nu iubesti atunci cu tot sufletul , cu toata inima ? Nu iubesti atunci mult mai intens pentru ca nu mai e implicata ratiunea ? Si cum e cu necunoscutul ? Crezi ca risti sa se diminueze iubirea in momentul in care necunoscutul devine cunoscut ?
Eu ,una , cred ca posibilitatea de a iubi ceva ce iti e in afara cunostintei este defapt dovada suprema ca poti iubi infinit acel ceva o data ce ajungi sa il cunosti .
Cat despre intangibilul acela fermecator care devine tangibil , si prin urmare plictisitor , agasant ... In natura umana , aceasta e caracterizata printr-o fuga , o vanatoare , care are decat rezultate negative atat pentru vanator , cat si pentru vanat. Ca sa poti sa te recunosti pe tine insuti , sa iti demonstrezi , ca esti capabil de iubire , demonstreaza-ti in primul rand ca poti iubi ceva ce si-a pierdut misterul , ceva ce a devenit la indemana .
Si in al treilea rand , iubeste ceea ce crezi ca nu puteai iubi niciodata : iubeste gelozia celui ce a vazut ca s-a mai indragostit cineva de tine . Iubeste nervii celui ce te-ar lua in brate de zeci de ori maimult ca sa te protejeze . Iubeste furia ascunsa a celui care isi ascunde sentimentele doar pentru a nu te rani .
In definitiv , iubeste totul . In iubire nu e bine si rau , nu e frumos si urat , nu e el si ea. In iubire e bine , e frumos , si el si ea devin un intreg .

7 comentarii:

escape to the stars. spunea...

m-a calmat asta...nu stiu de ce dar chiar m-a mai calmat de ai scris...nici nu stiu in ce sens... :))

Monica E. spunea...

wow. m-ai pierdut. am ratat ceva?

D. spunea...

sunrise sunset: nu prea stiu ce te poate calma si nu alarma.

vanilla: n-ai pierdut absolut nimic. decat o discutie seaca

Musaca spunea...

meet a man and love him. normal ca nu in modul in care se aude pe strada, ci ma refer la fie el barbat/femeie sa'l iubesti, so you would leave your soul for him/her.
p.s. o stii personal pe d.?:))

Musaca spunea...

cata idiosenieeeeeeeeee, asa idioata ca mine n'am mai vazut. mda, nu mi'am dat seama ca esi chiar tu, d. idiot, idot, idiot. probabil ca atunci cand o sa citesti o sa razi de spargi. fain. geniala poza!

D. spunea...

fata mea !!!! =)) 1. nu's eu in poza
2. chiar o cunosc personal pe D. , chit ca santem una si aceeasi persoana!!

Musaca spunea...

ma' girl 2, vorbeam de poza de la postu asta *_*. app, we gotta talk